Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

09 iul 2019 / 20:45
Ciripituri: Vorbește sau nu Elena Udrea
O întrebare macină Internetul: vorbește sau nu Elena Udrea, odată revenită în țară? Sau poate, în loc de interviu, dă un tweet.
Elena Udrea

Donald Trump conduce SUA prin Twitter. Republica Moldova a avut, în 2009, o revoluție Twitter. Noi nu prea avem tuiteriștii noștri. Nici nu e greu să citești un tweet. Titlul unei știri (cea mai lungă lectură pentru feisbuciliști) are circa 120 de litere, un mesaj pe Twitter cel mult 280. Așa că o să postez, în loc de editorial, două-trei tweet-uri, pe subiecte fierbinți, care pot fi citite împreună, sau separat, după posibilități. Uite primele trei:

 

  • Întrebarea zilei pe Internet este dacă vorbește sau nu Elena Udrea, odată revenită în țară. Asta e întrebare? Ar fi ceva ieșit din comun să vorbească, la nouă luni, fetița Elenei Udrea, nu fosta președintă PMP.

 

  • Dacă Elena Udrea vorbește, cutremurul din 77 va fi o amintire, spune Radu Cristescu. Cutremurul din 1977 este o amintire pentru mulți dintre noi, chiar dacă Udrea tace. Restul s-au născut prea târziu ca să aibă amintiri despre cutremur.   

 

  • PSD a retras Legea Recunoștinței, care ar fi obligat copiii să-și întrețină părinții. O grea lovitură pentru Mihai Chirica, primarul din Iași. Te pomenești că bebelușul de aur îl lasă pe drumuri și nicio lege nu-l apără.

 

 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri