Ciutacu, infectat cu COVID. Cum se simte, mărturii ÎN DIRECT: ”Am făcut patul leoarcă”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Bulai, ''lecție'' despre Eminescu. Ciutacu: Îl face userist
Bulai, ''lecție'' despre Eminescu. Ciutacu: Îl face userist
Victor Ciutacu a mărturisit cum se simte după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Realizatorul TV se consideră un ”favorizat al sorții”. 

Realizatorul TV Victor Ciutacu a explicat în direct cum s-a simțit după ce a fost infectat cu coronavirus și care este starea sa actuală de sănătate. 

”Mă simt cât se poate de decent pentru stadiul pe care îl parcurg. Simptomele nu au fost acute, nu am trecut printr-un stadiu al bolii care să necesite internarea sau un tratament mai complex. Aș putea spune că sunt bine având în vedere că sunt sute de mii de oameni care parcurg cu greu această boală. Pot să spun că sunt un favorizat al sorții. Nu este nicio problemă, dar asta e soarta. Pe picioare le-om duce toate. Nu mi-am terminat socotelile cu lumea asta, mai am multe de rezolvat. Cele două colege care lucrează direct cu mine, cât și ultimul invitat pe care l-am avut nu au fost și ei infectați. Marți seara m-a luat la mine în birou un mare frison. Am luat rapid două pastile, am mers să anunț subiectele emisiunii apoi. Am intrat în emisiune, două ore nu am mai avut nimic, am plecat acasă, am fost cât de normal am putut să fiu, iar pe la unu noaptea m-a luat din nou frisonul. Până dimineață am făcut patul leoarcă, am transpirat patru tricouri. A doua zi după-amiază, când să plec spre muncă mi s-a ridicat din nou temperatura. Am sunat la o clinică particulară, contra unui preț corespunzător, oamenii au veni, ne-au testat, s-au făcut analizele toate ce puteau fi făcute, au plecat oamenii, iar a doua zi a venit rezultatul. Eu pozitiv, soția negativă. De atunci o duc pe picioare. În continuare am miros și gust. (...) Am primit foarte multe pachete, fără să le cer eu. O doctoriță mi-a trimis o rețetă pe care să o folosesc, alții mi-au trimis medicamente, mâncare, fructe, apă, pălincă”, a declarat Victor Ciutacu în direct la România TV. 

Victor Ciutacu a mai susținut că forma de Covid-19 pe care a făcut-o se aseamănă cu o răceală. 

”Simt un sentiment de frustrare și de inutilitate. Eu sunt omul care vine cu 40 febră la muncă și își face emisia. E vorba însă că îmbolnăvești pe alții. Dar din punct de vedere fizic până acum nu e nimic mai deosebit față de o răceală. E inconfortabil, evident că nu funcționezi la parametri maximi”, a mai spus Victor Ciutacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel