Codin Maticiuc - Clejani, scandal după ce a desființat-o pe Margherita
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Codin Maticiuc
Codin Maticiuc
De la o postare a lui Codin Maticiuc s-a ajuns la un schimb de replici între acesta și Viorica de la Clejani. Totul a pornit de la critica pe care i-a adus-o Codin Maticiuc Margheritei de la Clejani. Mama acesteia a intervenit și își apără fiica cu orice preț.

Codin Maticiuc a postat pe pagina sa de Instagram, mai exact pe instastory, o fotografie cu Margherita. Dar nu s-a oprit doar la imagine, ci a dorit să își exprime și punctul de vedere: „Margherita asta a fost foarte urâtă, apoi s-a operat și a devenit mai drăguță. Apoi s-a operat din nou și acum e mai urâtă decât la început”.

„Băi, am pus și eu un instastory story ieri despre Primavera asta. Mai pun acolo tot felul de prostii, voi îl știți pe Codin ăsta de aici un pic mai serios. Am spus "un pic"! Imediat a intrat Calzone, mă-sa lu' Quatro Formaggi să-mi amintească că urâtul sunt eu, nu prețioasa ei", a scris, ulterior, pe Facebook Codin Maticiuc.

Viorica de la Clejani i-a replicat imediat lui Codin Maticiuc. Acesta a publicat mesajele pe rețelele de socializare.

„Recunosc că...

„Da, mi-am cerut scuze. Recunosc că îmi pare rău ca am făcut acel instastory despre domnișoara prosciutto-funghi. Nu că n-aș fi spus ce gândesc ci pentru că cine sunt eu să dau verdicte sau să judec pe cineva. Eu care sunt urât cu spume și mic și grăsuț și semi-retard. Și mai ales cine sunt eu sa fac rău cuiva? Să fac rău unei fete poate puțin nesigură pe ea sau (mai rău) unei mame total nevinovată dar vulnerabilp la orice subiect legat de copiii ei. Mai ales eu care știu cât a suferit mama cand presa scria mizerii despre mine. Atât neadevărate cât și adevărate. Căci, da, ea suferea și la adevăruri pe care spera să nu le afle nimeni”, a scris Maticiuc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel