Codrin Ștefănescu, anunț în direct: Andronescu în locul Gabrielei Firea!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Gabriela Firea
Gabriela Firea
Codrin Ștefănescu a avut un schimb dur de replici cu Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei.

Codrin Ștefănescu s-a aflat în direct la România TV și a anunțat că Ecaterina Andronescu va redeveni cât de curând președintele PSD București, poziție pe care o ocupă în acest moment Gabriela Firea.

După un schimb dur de replici cu Aurelian Bădulescu, Codrin Ștefănescu a anunțat că Ecaterina Andronescu va reveni în funcția de președinte al PSD București. Mai mult, Codrin Ștefănescu va propune excluderea lui Aurelian Bădulescu din PSD.

„Doamna Andronescu va fi cât de curând din nou președintele PSD București. Eu personal voi cere excluderea domnului Bădulescu”, a precizat Codrin Ștefănescu.

CITEȘTE ȘI Codrin Ștefănescu - Aurelian Bădulescu, scandal MONSTRU: ”Îți pun ciorba în cap, șmechere care ești!” Replică: ”AFARĂ din PSD!”

Amintim că scandalul a reînceput azi în PSD după ce Gabriela Firea, primar general, susține că sunt întorși împotriva sa consilierii PSD, lansând un atac extrem de dur.

„Am informații certe că la sediul central al PSD din Șoseaua Kiseleff se pune la cale un plan de sabotare a mea în calitate de Primar General al Capitalei, prin întoarcerea împotriva mea a consilierilor generali PSD. Concret, dl. Codrin Ștefănescu, fost secretar general adjunct al PSD, în total dispreț față de statutul partidului, a început să-i convoace individual pe consilierii generali pentru a-i convinge să se delimiteze de mine și de echipa mea și să nu-mi mai voteze proiectele, promițându-le funcții și alte avantaje”, spunea Gabriela Firea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel