Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Stiri
 
23 mai, 11:50
Comoara din dulapul bunicii
Izolarea pe timpul pandemiei de coronavirus a determinat o familie franceză să se mute cu cei doi copii în casa bunicii, recent decedate. 

Plecată din Paris, familia s-a mutat  în casa bunicilor, din orașul Vendome, unde cei doi copii ai familiei au făcut o descoperire neașteptată. 

Băieții, în vârstă de aproximativ 10 ani, au vrut să construiască o colibă improvizată în grădină, așa că au mers să ia din casă lenjeriile bunicii decedate. În acel moment, din dulap au căzut două obiecte destul de grele.  

Nu le-au dat atenție și le-au pus înapoi, dar au povestit tatălui despre descoperire. Acesta a crezut inițial că sunt suporturi pentru cuțite, dar a contactat compania de licitații a lui Philippe Rouillac, pentru a verifica obiectele.

Răspunsul a fost cu totul neașteptat. Era vorba despre două lingouri de aur cu o greutate de un kilogram fiecare.

Lingorurile au fost postate la vânzare pe site-ul licitatorului și au o valoare estimată de circa 100.000 de euro.  În urma investigațiilor s-a dovedit că bunica celor doi copii a cumpărat lingourile în 1967 și a păstrat chitanțele care au putut dovedi  achiziția.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri