Compatibilitate între zodii. Astrologul DCNews: Toți vor să știe! Acesta e adevărul
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Atunci când vine vorba de relații, au şi astrele un cuvânt de spus?

„Toată lumea vrea să știe cum e cu compatibilitatea în astrologie. Ei bine, compatibilitatea între zodii să știți că... nu există. Nu vă luați după ea. Niciodată în momentul în care întâlniți o persoană, gata, o vedeți și vi se pare minunată doar pentru că ați citit că Leul cu Berbecul se potrivesc. Nu! Compatibilitatea se bazează pe alți factori în astrogramă", a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews.

În altă ordine de idei, Marte a intrat în semnul Fecioarei până pe 4 octombrie 2019. Daniela Simulescu a explicat ce presupune acest lucru. „În data de 18 august 2019, Marte a intrat în semnul Fecioarei, unde va sta până pe 4 octombrie. În astrologie, Marte este reprezentantul lui Ares, zeul războiului, și arată curajul, bravura, puterea fizică, impulsivitatea, competivitatea, sexualitatea, pasiunea, energia, agresivitatea.

Pe scurt, Marte este soldatul din fiecare dintre noi. Sau modalitatea cum alegem să acționăm zi de zi. Semnul Fecioarei este cel al muncii, rutinei, curățeniei, matematicii, pragmatismului, criticii, perfecțiunii, detaliilor, regulilor, dar și al altruismului”, a explicat astrologul DCNews. Continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel