Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

Cultura
 
14 aug 2019 / 08:46
Concert Metallica în București. ATENȚIE: restricții de trafic și recomandări ale organizatorilor
Trupa Metallica susține un nou concert la București, miercuri, la Arena Naţională, în cadrul turneului „Worldwired”.  

Legendara trupă se întorace în faţa fanilor români în componența James Hetfield (voce), Lars Ulrich (tobe), Kirk Hammett (chitară) și Robert Trujillo (bas) într-un recital deschis de trupele Ghost şi Bokassa.  

Accesul pe stadion se face începând cu ora 16.30. Organizatorii nu recomandă prezența copiilor cu vârste mai mici de 12 ani din cauza suetului foarte puternic, părinții care aleg să vină cu copii mici făcând acest lucru pe propria răspundere.

În zona Stadionului Național Arena traficul rutier se va închide treptat miercuri începând cu ora 12.00, în funcție de afluența publicului, Inspectoratul General al Poliției Române anunțând că este vizată strada Maior Coravu, între șoseaua Mihai Bravu și intrarea în stadion dar și străzi care intersectează acest segment rutier.

În același fel va fi afectat bulevardul Pierre de Coubertin, între Vatra Luminoasă și intrarea în stadion și porțiunea dintre șoseaua Pantelimon și stadion ca și străzile din zonă. Restricții vor apărea și pe strada Tony Bulandra și Sg.Vasile Șerbănică.

 

 


loading...
loading...

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri