Consilierul lui Orban, atac la USR pentru Kovesi: Vi se văd epoleții
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Ludovic Orban
Ludovic Orban
Vicepreşedintele PNL Sector 1, Florin Silviu Ivan, a comentat anunțul lui Dan Barna, președinte USR, că a invitat-o pe Laura Codruța Kovesi în DNA. 

”Domnul Dan Barna spune că i-a propus doamnei Kovesi să se înscrie în USR, iar doamna fost procuror-șef i-ar fi spus că se va gândi la propunere. (...) În fine, testul in vivo cu care se plimbă caravana de-a lungul si de-a latul țărisoarei cu tandemul celor două icoane făcătoare de minuni (președinte - premier) mi se pare a fi un scenariu ticluit de cu multă vreme înainte. Așadar, invitația domnului Dan Barna către doamna Kovesi a fost făcută cu mult timp înainte, astăzi fiind doar formalizată public. Mie mi-a căzut fisa mai greu, iar vouă vi se văd epoleții." a scris Florin Ivan. 

Liberalul mai susține că ”LCK nu mai joacă de multă vreme (doar) în terenul justiţiei. Joacă (şi) politic! Iohannis a susţinut-o necondiţionat deşi motivele să o demită ar fi fost cu nemiluita. De la rumori din via lui Ghiţă şi până la certitudini cu `sufrageria` lui Izmană sau tăierea de porc de la K9. Toate acestea au damf de stat mafiot.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel