Consiliul Concurenței: Industrial Energy S.A. și Romenergo S.A. pot fi preluate de Gheorghe Bîlteanu
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Consiliul Concurenței  Foto: Crișan Andreescu
Consiliul Concurenței Foto: Crișan Andreescu
Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care  Gheorghe Bîlteanu intenționează să preia companiile Industrial Energy și Romenergo, prin intermediul societății Albertha.

Albertha este o societate cu răspundere limitată, constituită şi funcţionând în conformitate cu legislaţia din Cipru, care desfășoară activităţi ale holdingurilor.

Compania Industrial Energy SA are ca obiect principal de activitate comercializarea energiei electrice.

Romenergo SA este specializată în realizarea de lucrări tehnice de infrastructură și reabilitare pentru proiecte în domeniul energiei, inclusiv pentru hidrocentrale, centrale termice, ecluze, baraje sau stații electrice. 

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naționale de concurenţă, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial, potrivit unui comunicat al Consiliului Concurenței.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel