Constanţa: Primăria Mangalia a început amenajarea parcărilor rezidenţiale
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Administraţia locală a început amenajarea a 100 de locuri de parcare în municipiul Mangalia, pe locul fostelor garaje construite fără autorizaţie pe domeniul public, urmând ca acestea să fie atribuite locatarilor din zonă, informează un comunicat de presă transmis luni de primărie.

Conform sursei citate, în prezent se lucrează la nivelarea terasamentului şi realizarea fundaţiei pentru realizarea platformelor betonate pe care vor fi delimitate cele 100 de locuri individuale de parcare ce urmează să fie repartizate, contra cost, posesorilor de autovehicule din cartier, lucrări similare fiind proiectate şi în alte cartiere ale oraşului.

"Proiectul de amenajare a parcărilor de reşedinţă a putut fi început după demolarea tuturor garajelor din fiecare zonă. Aici ne-am confruntat cu ceva probleme din partea deţinătorilor de garaje, deoarece nu toţi au adus terenul la starea iniţială, după ce şi-au ridicat construcţia neautorizată. Vom intra în teren, în fiecare zonă cu blocuri şi vom amenaja locuri de parcare pentru fiecare solicitant. Estimez că numărul locurilor de parcare va ajunge la aproximativ 4.000, iar cartierele oraşului vor intra, rând pe rând, în proces de sistematizare", a declarat primarul Cristian Radu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel