Contre între Boc şi Voiculescu. Chirieac, către Ciuvică: Aici o să vă enervez maxim! VIDEO
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Mugur Ciuvică şi Bogdan Chirieac au discutat despre situaţia de la Ministerul Sănătăţii şi contrele între Emil Boc şi Vlad Voiculescu. 

"A venit Vlad Voiculescu la Ministerul Sănătăţii şi deja şi-a arătat incompetenţa asta spre prostie, apropo de scandalul cu Boc, pentru că, strict tehnic, Boc avea dreptate. Dar avea dreptate la modul că şi portarul de la Ministerul Sănătăţii putea să-i spună domnului Vlad Voiculescu cum se scrie o ordonanţă de urgenţă într-o chestiune din asta tehnică. Domnul Vlad Voiculescu nu a fost în stare să scrie o ordonanţă care să facă o chestie cât de cât funcţională, iar domnul Boc a venit şi l-a taxat pe tema asta, pentru ca după aia domnul Vlad Voiculescu să-l ia la mişto şi aşa mai departe. Dar esenţa rămâne: că primul act normativ al MS sub ministeriatul lui Voiculescu a fost o OUG banală, avortată practic. Şi asta e rău, cred, pentru viitor, şi pentru sistemul de sănătate şi pentru vaccinare", a declarat, la emisiunea "Miercurea neagră", Mugur Ciuvică.

"Să ştiţi că aici o să vă enervez maxim. Eu am o impresie foarte bună despre primarul Emil Boc, din toate punctele de vedere, iar acum regret că nu se întoarce în politica mare, la Bucureşti, mai ales că s-a dovedit un om curajos ca să se ia de Vlad Voiculescu, cel care reprezintă partidul viitorului, USR PLUS şi are în spate şi o întreagă maşinărie extrem de puternică, maşinărie care ne va dovedi că tot ceea ce face domnul Voiculescu e bine", a fost replica lui Bogdan Chirieac.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel