Controversă despre vaccinarea anti-COVID. Top 5 direcții revoltătoare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Când mă uit la discuțiile din spațiul public, încă nu pot să cred că sunt oameni revoltați în baza unor opinii a căror natură e doar să inducă nesiguranța în spațiul public și teama, opinii care nu doar că nu se bazează pe nimic real, pe nicio informație autorizată, dar, în același timp, fac abstracție de puținul concret care există. 

Încă nu avem vaccin anti-COVID autorizat, dar avem persoane - români- care spun clar și răspicat că ei nu se vor vaccina. Ce surpriză! 

Nu avem campanie pentru vaccinare, dar avem campanie anti-vaccinare. 

Vaccinul nu este obligatoriu, dar se găsesc tot felul de justițiari care spun că nimeni nu ne poate obliga să ne vaccinăm, că ei apără dreptul românilor  regăsite din Constituție. 

Încă n-au apărut informații complete despre vaccinuri, nici care vor fi, nici care vor ajunge în România, dar sunt unii care spun că ne vom îmbolnăvi. Grav. 

Cei anti-vaccinare îi acuză pe alții că sunt ”nespecialiști” în domeniu, dar și ei, la rândul lor, sunt departe de vreo expertiză, chiar n-au nici cea mai mică tangență cu domeniul. 

------

În cele din urmă, important e ca fiecare român să gândească pentru el, pentru sănătatea lui și a celor dragi lui, indiferent de opiniile pro și contra ale celor din jur. Opiniile nu sunt studii, nu au la bază nicio dovadă științifică. Opiniile sunt păreri și sunt emise de fiecare om, după cum consideră, cu responsabilitate sau nu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel