Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Stiri
 
24 feb, 08:11
Copaci căzuţi pe calea ferată. Trafic feroviar blocat între Timișu de Jos și Predeal - Update
Traficul feroviar este blocat, luni, între Timișu de Jos și Predeal, din cauza copacilor căzuți peste calea ferată. Trei trenuri sunt blocate, potrivit CFR.
Cale ferata

Update: Traficul feroviar blocat între Timișu de Jos și Predeal din cauza copacilor căzuți peste calea ferată a fost reluat pe un fir. Potrivit purtătorului de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan, la ora 7.55 s-a repus sub tensiune linia de contact de pe firul I, urmează reînscrierea în circulație a șapte trenuri oprite pentru intervenția cu drezinele pantograf.

Echipele de intervenție acționează în continuare pentru remedierea defecțiunilor la linia de contact și pe firul II.

Ştirea iniţială: Vântul puternic a doborât mai mulți copaci peste calea ferată, iar traficul feroviar s-a blocat între Timișu de Jos și Predeal. Potrivit reprezentanților CFR, trei trenuri sunt blocate la această oră. Se intervine cu drezine pantograf pentru tăierea arborilor și înlocuirea firului de contact rupt. În gara din Brașov trenurile înregistrează întârzieri de zeci de minute.

Meteorologii au emis o avertizare cod roșu de vânt puternic la munte, în Carpații Meridionali și de Curbură, în vigoare de luni ora 2.00 până la ora 18.00. Se anunță rafale între 140 - 180 km/h. Alerta cod roșu vizează zona montană din județele Caraș Severin, Mehedinți, Hunedoara, Gorj, Alba, Sibiu, Vâlcea, Argeș, Brașov, Dâmbovița, Prahova, Covasna, Buzău și Vrancea, relatează Mediafax.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri