Cornel Dinu, jigniri către Ilie Dumitrescu. Replică la declarația dinamovistului
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
cornel dinu
cornel dinu
Cornel Dinu l-a atacat dur pe Ilie Dumitrescu iar replica celui din urmă nu a întârziat să apară.

Ilie Dumitrescu l-a acuzat pe Rednic că nu își asumă rezultatele dezastruoase de la Dinamo și dă vina pe jucători, declarație care l-a deranjat pe Dinu. Nemulțumit de cele auzite, Dinu l-a jignit pe Dumitrescu, precizând că nu ”știe decât 400 de cuvinte”, ”se chinuie să deseneze cu degețelele” și se crede un ”expert” care îi face procese lui Rednic.

Ilie Dumitrescu i-a răspuns lui Dinu, dar a făcut-o într-un mod diplomat.

„Cornel Dinu m-a jignit, dar nu vreau să-i răspund. Eu în general sunt foarte sensibil când vine vorba de Cornel Dinu. Cornel Dinu a fost unul dintre cei mai buni jucători români. A fost o legendă. Are un stil de a comenta. Îl invit să intre în direct să avem un "debate". Stai că ăsta nu intră în sfera aia de 400 de cuvinte. Să discutăm despre tot ce însemnă joc. Mie nu îmi place să jignesc. Am un punct de vedere, strict profesional.

Eu îi doresc multă sănătate, ştiu că are mari probleme. Din suflet îi doresc multă fericire. Dacă va mai ieşi vreodată cu o declaraţie, să o facă în direct cu mine, să discutăm. Eu respect ce a făcut pentru fotbalul românesc, niciodată nu o să jignesc o persoană mai în vârstă decât mine. Eu nu jignesc pe nimeni, doar îmi expun părerile. Îl rog pe Cornel Dinu să intre în direct cu mine. Eu nu pot să vorbesc în lipsa cuiva. Să intre în direct şi să vorbim pe teme de fotbal, fără jigniri. Eu am lucrat cu el la echipa naţională şi sunt mândru de acea colaborare. Acesta e stilul lui, când vorbeşte în presă”, a precizat Dumitrescu la Digi Sport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel