Cornelia Catanga CAUTĂ menajeră. Ce condiții CIUDATE a IMPUS artista. NEAȘTEPTAT
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Cornelia Catanga își caută menajeră, după ce fostele angajate au lăsat-o lefteră. 

Cornelia Catanga nu mai face față treburilor casnice așa că s-a decis să dea anunț de angajare menajeră. Cântăreața e extrem de pretențioasă și nu vrea orice fel de menajeră, ci una care să îndeplinească exact fiecare dintre cerințe. 

Ei bine, pe lângă clasicele cerințe de angajare, femeia trebuie să-i prezinte Corneliei Catanga cazierul. Această cerere strictă a vedetei vine după ce mai multe menajere au fugit cu bijuterii și aur din casa ei. 

Dacă vrea să lucreze în vila din București a familiei de muzicieni, femeia trebuie să aibă vârsta de până în 60 de ani, între 55-58 de kilograme și să nu aibă obligații. Cornelia Catanga susține că greutatea și vârsta sunt importate pentru că astfel se poate mișca mai repede prin casă și poate termina treaba mai repede.

În plus, artista susține că oferă un salariu atractiv, o masă gustoasă și un loc bun de dormit, iar o dată la două săptămâni va beneficia de două zile libere, relatează Antena Stars. 

În anul 2011, Cornelia Catanga a rămas fără bijuterii, cosmetice, telefonul mobil, dar şi fără o sumă consistentă de bani, după ce cele trei manajere pe care le avea, două din Buzău și una din Urziceni, au bir cu fugiții.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel