Coronavirus România. Coarnă: Primul caz confirmat la Victor Babeș- UPDATE: Informația, infirmată din Ministrul Sănătății
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Dumitru Coarnă a citit în direct un mesaj conform căruia ar fi confirmat primul caz de Coronavirus în România, dar informația a fost infirmată din Ministerul Sănătății. 

UPDATE 2: Nici la Spitalul Victor Babeș din Timișoara nu se confirmă niciun caz de pacient cu coronavirus. 

UPDATE: Conform reacției transmise către DCNews din Ministerul Sănătății, informația nu se confirmă. Secretarul de stat Horațiu Moldovan a afirmat că ”Nu este caz de coronavirus pozitiv la Victor Babeș”. 

De asemenea, conform informațiilor obținute de DCMedical.ro de la conducerea spitalului, nu există o confirmare de caz cu coronavirus în București. În spitalul Victor Babeș din Capitală, nu este nicio persoană internată cu suspiciune de coronavirus. 

Citește și: Tu știi să folosești masca medicală pentru gripă sau Coronavirus? Așa se poartă CORECT

Știrea inițială

Dumitru Coarnă a afirmat în urmă cu puțin timp, în direct la B1 TV, că a fost confirmat primul caz de Coronavirus la Spitalul Victor Babeș.

"Avem confirmarea că la Victor Babeș este un Coronavirus. Acum avem mesajul. Da, uitați-l. Eu am întrebat dacă este public. Mi-a spus: Nu. A sunat doamna doctor de acolo acasă la familie să-i avertizeze. Am primit acum mesajul. "Avem confirmarea conform căreia au ieșit din ședință medicii de la Victor Babeș și în spital este..."", a declarat Dumitru Coarnă, în direct la B1 TV.

Informația este verificată în aceste momente de către redactorii DCMedia Group. Revenim cu informații. 

Vezi și: BREAKING NEWS Bărbat suspect de coronavirus, sosit pe Aeroportul din Sibiu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel