Coronavirus. Top 14 filme de văzut în timpul izolării la domiciliu
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Filme
Filme
Persoanele care vin din zone roşii, ca urmare a pandemiei de coronavirus, dar şi persoanele care au luat contact cu cei infectaţi, sunt obligate să stea în izolare la domiciliu timp de 14 zile. 

Şi, cum statul în casă se poate dovedi plictisitor, vă recomandăm o listă de 14 filme pe care le puteţi urmări în timpul izolării. Câte unul pe zi. Toate filmele din această listă sunt disponibile pe platforma de streaming NETFLIX. 

1. Fracture 

Când Ted Crawford descoperă că tânăra și frumoasa sa soție, Jennifer, are o aventură, îi planuieste moartea și realizează o crimă perfectă. Un film cu Ryan Gosling şi Anthony Hopkins care vă va captiva din primul minut. 

2. The Judge

Hank Palmer este un avocat de succes care se întoarce în orașul natal pentru înmormântarea mamei sale. Însă odată ajuns aici află că tatăl său, judecător cu greutate, este principalul suspect al unei crime controversate. Cu Robert Downey Jr şi Robert Duvall, în două interpretări de excepţie. 

3. The Impossible

Filmul spune povestea impresionantă a unei familii captive, alături de alte mii de străini, în timpul uneia dintre cele mai mari catastrofe naturale din istorie, tsunami-ul din Asia din anul 2004. O poveste despre regăsirea familiei, plină de emoţii. 

4. Argo

Bazat pe evenimente reale, thrillerul dramatic prezintă o operațiune sub acoperire, pe viață și pe moarte, de salvare a șase americani, menţionează raftulcufilme.com. Ben Affleck are rolul principal în acest film. 

5. Terminalul 

O nouă interpretare de excepţie a lui Tom Hanks, care joacă rolul unui bărbat rămas fără cetăţenie în momentul în care aterizează pe aeroportul din New York şi este forţat, astfel, să trăiască câteva luni în terminalul Sosiri. 

6. Captain Phillips 

Acelaşi Tom Hanks ne încântă în rolul căpitanului Rich Phillips, care trece printr-o criză de luare de ostatici de către piraţi maritimi. Două ore în care veţi sta, garantat, cu sufletul la gură. Filmul este inspirat dintr-o poveste reală. 

7. La La Land 

Un musical de excepţie, premiat cu Oscar. Ryan Gosling şi Emma Stone, două interpretări de excepţie. 

8. Slumdog Millionaire

Jamal Malik este un orfan care a trăit toată viața la periferia orașului Mumbai. Fiind la un pas de câștigarea marelui premiu de 20 milioane de rupii, Jamal este arestat sub suspiciunea de fraudă. Întrebarea tuturor este cum poate ajunge un copil al străzii să cunoască toate răspunsurile emisiunii la care ia parte.

9. 12 ani de sclavie 

Poate unul dintre cele mai puternice filme făcute în ultimii ani, vă va lăsa o impresie extrem de bună. 

10. Django Unchained 

Unul dintre cele mai bune filme ale lui Quentin Tarantino, explorează povestea unui sclav eliberat de un vânător de recompense. Acesta se află în căutarea soţiei sale, vândută pe o altă plantaţie. 

11. Interstellar 

Rolurile lui Matthew McConaughey sunt mereu de neuitat, dar cel din Interstellar este, de departe, cel mai bun în opinia mea. Urmăriţi o aventură în spaţiu şi timp, ca niciuna până acum. 

12. Inception 

V-aţi întrebat vreodată ce se întâmplă dacă sunteţi conştienţi că visaţi? Urmăriţi-l pe Leonardo di Caprio şi veţi afla. 

13. Seria Stăpânul Inelelor 

Aici vorbim de trei filme, aşa că o zi întreagă vă va fi ocupată de ele. Multipremiatele filme inspiratele din romanele lui J.R.R. Tolkien sunt bune de văzut şi revăzut în orice moment. 

14. Lista lui Schindler

Filmul prezintă povestea enigmaticului Oskar Schindler, membru al Partidului Nazist, un afemeiat și un profitor, care reușește să salveze viețile a peste 1.100 de evrei în timpul Holocastului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel