Costel, aplaudat în picioare de 4.000 de oameni. Stand-up cu mesaj: ”Dacă nu, doar f***ți lumea!”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Sursă foto: Facebook Costel
Sursă foto: Facebook Costel

”Faceți școală ca să faceți copii, dacă nu, doar f**eți lumea”. 

Sau stand-up cu mesaj, unul pe care o să-l înțelegi în întregime după ce-l ascultați pe Costel.

Nu-l știam pe Costel, dar, acum, că l-am văzut pe scena de la Sala Palatului, mi-am dat seama că este un perfecționist. Aparența relaxată de stand-up este demascată de aranjamentele pentru a fi un ”show la înălțime”. De asemenea, glumele sale trădează o persoană analitică. 

În ciuda unor momente tipice stand-up-ului de cafenea, mesajul său a fost îndelung aplaudat de o sală de 4.000 de oameni. Bun actor Costel, cu vocea, mimica, ton bine dozate, nu știu cum a reușit, timp de o oră și ceva, de unul singur, să ne țină pe scaune și la sfârșit să ne facă să-l aplaudăm. M-am gândit că e o tehnică tipic actoricească bine calculată. El știe ce a fost, nu știu dacă se aștepta, dacă i s-a mai întâmplat, dar a fost neașteptată și pentru mine reacția de final. Pe alocuri, nu mi-a plăcut, nu mi-au plăcut toți băieții invitați în show-ul său să facă stand-up. Unele glume au fost genul acela de glume la care doar te uiți și nu-ți lasă nicio reacție decât privirea aia ironică de ”ce glumeț”. 

Chiar și așa, am stat cam două ore și jumătate la un show de stand-up care, la sfârșit, m-a făcut să aplaud alături de toți ceilalți spectatori. De toate vârstele. 

Încă stau și mă întreb când atât criticatul stand-up a ajuns pe placul tuturor și a unit de la copiii de liceu, la bătrânii noștri bunici și i-a făcut să placă același lucru, deși generațiile sunt atât de diferite în obiceiuri, gusturi, plăceri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel