COVID-19. Klaus Iohannis, vaccinare în direct / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Klaus Iohannis se vaccinează anti-COVID-19 / Captură foto Antena 3
Klaus Iohannis se vaccinează anti-COVID-19 / Captură foto Antena 3
Preşedintele Klaus Iohannis se va imuniza anti-COVID, vineri, la ora 10.00, la Centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”.

A doua etapă de vaccinare anti-COVID începe vineri pentru populaţia cu grad ridicat de risc şi lucrătorii care desfăşoară activităţi în domenii-cheie, esenţiale.

Marţi, președintele a anunţat că se va vaccina anti-COVID. „Nu am dorit nici eu, nici premierul, ca să zic aşa, în ghilimele, să ne băgăm în faţă. Ar fi fost, probabil, mesajul greşit, dar vineri începe a doua etapă de vaccinare în care este prevăzută vaccinarea, de exemplu, a personalului de învăţământ, a persoanelor de peste 65 de ani şi a persoanelor cu comorbidităţi, cu boli cronice, dar şi a personalului numit esenţial, de exemplu Administraţia Prezidenţială, Guvernul şi aşa mai departe. Şi pentru a marca debutul campaniei de vaccinare din etapa a doua, eu mă voi vaccina public vineri”, a spus, recent, Iohannis.

UPDATE 1: Președintele Klaus Iohannis s-a vaccinat anti-Covid-19, vineri dimineață, la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila” din București, dând astfel startul etapei a doua a campaniei de vaccinare din România.

UPDATE 2: „Tocmai m-am vaccinat. Este o procedură simplă, nu doare și vreau să subliniez că acest vaccin este sigur, este eficient și recomand tuturor vaccinarea”, a spus, ulterior, președintele.

VIDEO Klaus Iohannis, vaccinare în direct

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel