Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Stiri
 
07 aug, 10:35
Covid-19 poate împiedica organismul să lupte împotriva infecției. Studiu nou
Covid-19 pare să suprime funcția celulelor importante ale sistemului imunitar, împiedicând organismul să lupte împotriva infecției, se arată într-un nou studiu dat publicității. 

Covid-19 pare să suprime funcția celulelor importante ale sistemului imunitar, împiedicând organismul să lupte împotriva infecției, au raportat joi cercetătorii din Hong Kong, scrie CNN

Echipa de la Universitatea din Hong Kong (HKU) a declarat că rezultatele lor indică faptul că stimularea răspunsului imun cu anumite medicamente ar putea ajuta pacienții să se recupereze mai bine. Este o abordare testată deja de mai multe grupuri.

Ce arată studiul cercetătorilor 

 

Cercetătorii au analizat sângele a 41 de pacienți tratați pentru coronavirus în Hong Kong la începutul pandemiei și au comparat funcția lor imună cu cea a voluntarilor sănătoși.

Celulele sistemului imunitar cunoscute sub numele de celule dendritice, împreună cu celulele T și celulele ucigașe naturale la pacienții cu Covid-19 par să fie suprimate. Toate aceste celule fac parte din răspunsul organismului la o infecție.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri