Cozmin Gușă a fost exclus din PSD - surse
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Cozmin Gușă FOTO AGERPRES
Cozmin Gușă FOTO AGERPRES
Cozmin Guşă a fost exclus, marți, din PSD, în urma unei decizii luate în ședința Comitetului Executiv Național (CEX) PSD, au declarat surse politice.

Cozmin Guşă, acţionar al postului Realitatea și cel care s-a reînscris în PSD la finele lunii octombrie 2019, a fost exclus, marți, din formațiunea politică, în urma unei decizii luate în ședința Comitetului Executiv Național (CEX) PSD, au declarat pentru Mediafax surse politice. Pe 28 octombrie 2019, primarul sectorului 1 al Capitalei, Dan Tudorache, anunța, pe Facebook, că Cozmin Guşă, acţionar al postului Realitatea TV, s-a reînscris în partid. La secţiunea comentarii, Tudorache a postat şi o fotografie cu adeziunea lui Cozmin Guşă, datată 28 octombrie 2019.

Cozmin Guşă a fost secretar general al PSD între 2001 şi 2003, în timpul guvernării Adrian Năstase.După ce a demisionat din PSD, Guşă s-a înscris în Partidul Democrat. În 2004 a fost şef de campanie a lui Traian Băsescu. Ulterior, Cozmin Guşă a înfiinţat în 2005, alături de Aurelian Pavelescu şi Lavinia Şandru, Partidul Iniţiativa Naţională. Şase ani mai târziu Tribunalul Bucureşti a admis comasarea prin absorbţie cu Uniunea Naţională Pentru Progresul României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel