Crainic radio, dat afară după un derapaj rasist la adresa Serenei Williams
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Serena Williams
Facebook Serena Williams
Rob Lederman, crainic al emisiunii "Morning Bull on 97 Rock Buffalo" din SUA, a fost concediat după un mesaj considerat rasist cu privire la Serena Williams. Totul în timp ce discuta despre femei considerate atrăgătoare. 

"Eu îmi prăjesc pâinea în comparație cu atractivitatea femeilor, așa cum le văd eu. Nu o să merg niciodată la nivelul Serenei Williams. Dar e foarte bun nivelul lui Halle Berry", a spus Rob Lederman, potrivit tennisworldusa.

Afirmația sa a fost ulterior comentată pe Twitter de invitatul care fusese în platou, Marcel Louis-Jacques: "Am deja un stigmat ghinionist și nemeritat atașat în legătură cu pielea neagră - așa că este condamnabil și pentru Rob să primească așa ceva, nedorit, după ce a comparat pâinea prăjită cu culoarea pielii unei persoane și el cade deja în acel stigmat".

Ca urmare a vorbelor sale, Rob Lederman a fost dat afară.

Ulterior, crainicul a spus că a ascultat încă o dată înregistrarea și că a fost îngrozit de propriile vorbe: "Mi-am dat seama cu ușurință cum cineva se poate simți ofensat de asta. Am înțeles asta. Sună teribil și este ceva teribil", scrie digisport

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel