Crezi că te speli prea des pe păr? Află dacă e adevărat
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Imagine de tookapic de la Pixabay
Imagine de tookapic de la Pixabay
Julien Farel, fondatorul unui salon de succes din New York, atrage atenția că oamenii ar trebui să-și spele părul în funcție de nevoile tipului lor de păr, nu după un ritual standard.

Mulți dintre oameni își spală părul de două sau de trei ori pe săptămână, iar în unele cazuri este mult prea des. Folosirea în exces a șamponului duce la eliminarea uleiurilor naturale și îl usucă în exces.

De asemenea, stilistul atrage atenția că sub nicio formă nu ar trebui să vă spălați părul zi de zi, întrucât efectele vor fi devastatoare: ”Dacă îți vei șampona părul zi de zi, acesta va elimina toate uleiurile naturale și va lăsa părul uscat și fragil”, susține el, potrivit Mirror.

Acesta susține, însă, că ar trebui să folosești șamponul de două, trei ori pe săptămână, iar secretul stă în alegerea produselor de calitate, potrivite tipului tău de păr. Spre exemplu, dacă ai părul uscat și fragil, alege produse care să-l hidrateze. Nu uita să folosești și balsam sau mască. Efectele se vor vedea, scrie digi-world.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel