Crimă Botoșani. Bogdan Ionel spune că iubita lui ar fi ucis
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Răsturnare de situație în cazul crimei de la Botoșani. Bogdan Ionel a declarat anchetatorilor că de fapt iubita lui ar fi ucis-o pe fată, în pădure. 

Ultima declarație a lui Bogdan Ionel consemnează faptul că el s-ar fi aflat în pădure și cu iubita lui, alături de victimă. El a declarat că iubita lui este cea care ar fi ucis-o pe victimă, conform botosaneanul.ro.

Nu este însă prima oară când principalul suspect își schimbă declarația cu toate că a fost deja la locul faptei și a participat la reconstituire, arătându-le anchetatorilor cum ar fi ucis-o. El a declarat în urmă cu câteva zile că ucigașul ar fi fost de fapt un alt bărbat, solid, pe care l-a văzut în zonă.

Controversa cumplitei crime de la Botoșani continuă după ce, inclusiv sora lui Bogdan Ionel a spus că ea crede că persoana care a comis crima este de fapt altcineva.

Mesajul surorii lui Bogdan Ionel 

"Da, mama este parinte. E mama la doi copii, mama care ne-a crescut. Dumnezeu stie cum. Le stiti voi pe toate, cei ce nu ne-ati fost alaturi? Stiti voi ca el e faptasul? Aloooo presa? Chiar atat de foame va este? Ati fost la audieri cu noi? Pardon, dar nu v-am vazut. Dar v-am vazut cum erati disprati sa-i faceti poze si sa veniti sa intrebati care e procedura si de-acolo ati scris ce ati vrut.

Ati fost cu el acolo sa traiti momentele ce le-a vazut? Pe ce lume traim? Dintr-un boboc, ati inflorit o gradina. Sa fii suspect e una, sa fii criminal e alta. SUSPECT, asta se numeste! Va scapa niste detalii. Se cerceteaza cazul. Ca-si asuma raspuderea pentru fapta in favoarea altuia, asta nu se numeste crima. Se numeste lasitate, iar noi suntem distrusi, terminati si vai de noi. Intr-un final se va afla adevarul. Vom aduna cat mai multe probe la dosar si daca se va dovedi ca e faptasul isi va ispasi pedeapsa. Si indiferet ca a ucis sau nu, curge acelasi sange in venele noastre si ne este imposibil sa nu-l aparam. El deja e fara aparare, iar mintea lui e incoltita si foarte bine antrenata sa spuna ca el a facut-o", a fost mesajul transmis de sora fotografului acuzat de crimă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel