Crimă Cernavodă. Filmul morții profesoarei de psihologie. Cum a intrat ucigașul în casă și care este motivul omorului
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Ies la iveală noi detalii despre crima din Cernavodă, acolo unde o profesoară de psihologie a fost găsită moartă în propria casă.

Crima de la Cernavodă a șocat opinia publică. O profesoară de psihologie, în vârstă de 52 de ani, a fost găsită moartă în casă, parțial dezbrăcată, cu mâinile legate la spate şi un căluş în gură. Crima îngrozitoare a fost descoperită, joi dimineaţă, chiar de sora femeii, care era îngrijorată că aceasta nu mai răspundea la telefon. 

VEZI ȘI: Profesoara ucisă preda psihologia. A fost găsită cu mâinile legate și cu urme de strangulare

La scurt timp, polițiștii au reținut un suspect, transmite PRO TV. Este vorba despre un bărbat cu zece ani mai tânăr decât victima. Când s-a văzut încolțit de oamenii legii, suspectul a încercat să se sinucidă. Din primele informații, se pare că individul de 42 de ani a fost chemat de profesoară  pentru a-i monta niște geamuri termopan. Ar fi încercat să-i fure cheia de la casă, pentru a o jefui ulterior, însă femeia l-a văzut.

„Decesul victimei a venit în urma unei confruntări, ca urmare a faptului că a fost descoperit că voia să-i sustragă cheia pentru a-i sustrage sume de bani.”, a declarat Gill Julien Grigore, prim-procuror al Parchetului Tribunalului Constanța.

Acela a fost momentul în care bărbatul s-a năpustit asupra victimei, spun anchetatorii. El a încuiat ușa apartamentului și a rupt cheia în broască. Ulterior, femeia a fost strangulată. Bărbatul a fost prins într-o comună din Constanța. A încercat să se sinucidă, așa că a fost dus la spital. El este acum acuzat de omor, iar cercetările în acest caz continuă.

VEZI ȘI: Crime trase la INDIGO. Români legați și uciși acasă. Alte două omoruri similare cu cel de la Cernavodă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel