Urmărește emisiunea live
BRUA. Cristian Galescu, despre economia Lugojului: Infrastructura a atras investitorii
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Vlad Manolache
WhatsApp
Cristian Galescu, viceprimarul municipiului Lugoj, a explicat, într-un interviu acordat DC News, cum a explodat economia orașului.

Cristian Galescu susține că Lugoj a devenit un important nucleu econimic și totul se datorează faptului că este avantajat de infrastructură. Datorită nodului de comuncații, rata șomajului a ajuns să fie printre cele mai reduse din România. 

"Populaţia găseşte foarte uşor un job"

"Suntem un oraş privilegiat pentru că ne aflăm, din punct de vedere al infrastructurii rutiere, într-un loc foarte bun, la intersecţia a două autostrăzi A1 şi A6, beneficiem şi de centură ocolitoare a municipiului nostru. Toate aceste lucruri constituie un avantaj pentru investitorii care au ales, în ultimii ani, să se dezvolte pe raza municipiului nostru. Avem un număr mare de investitori care şi-au ales municipiul nostru ca bază pentru fabricile şi firmele dânşilor şi din toate astea rezultă un număr foarte mic de şomeri pe raza municipiului nostru. În cursul anului trecut cred că am avut o cifră undeva la 0,6%.Din punct de vedere economic, este un lucru foarte bun pentru oraşul nostru pentru că populaţia găseşte foarte uşor un job", a declarat Cristian Galescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel