Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
12 noi 2019 / 20:06
Cristian Vasilcoiu, CEARTĂ cu Violeta Alexandru: Citiți legea! Dacă nu reuşiți, v-o trimit eu!
Schimb dur de replici între Cristian Vasilcoiu şi Violeta Alexandru, prin mesaje transmise pe Facebook, după ce ministrul PNL al Muncii a spus că acesta nu s-a retras din mai multe Consilii de Administraţie.
Cristian Vasilcoiu

"Doamna ministru Violeta Alexandru, mi-am dat demisia din CA-uri încă din 4 noiembrie, când a căzut Guvernul. Așa ca nu ați rezolvat Dvs nimic, am rezolvat eu. Vedeți ca Ionel Danca, fost consilier al lui Cioloș, actual sef al Cancalariei lui Orban, a rămas mult și bine in CA-uri mai bine plătite, după ce a picat Cioloș.

Și mai vedeți ca eu am propus, ceea ce s-a și votat, reducerea cu 50% a îndemnizațiilor membrilor CA al Institutului Ministerului Muncii, când acesta a traversat perioade grele. Și tot eu am ajutat la depășirea acelor perioade. Citiți legea, doamna! Dacă nu reușiți scrieti-mi, v-o trimit eu!

L.E.: chiar scrie in dreptul meu, in documentul făcut public, nelegal, de ministrul Violeta Alexandru, ca sunt suspendat la cererea mea, deși mai aveam mandat, legal, pana in 2021!", a transmis Cristian Vasilcoiu.

Ce a declarat Violeta Alexandru

 

"Transparență totală în cheltuirea banilor publici. Despre angajații Ministerului Muncii și Protecției Sociale în Consilii de Administrație. Public lista lor, așa cum m-am angajat că fac încă de la audierea din Comisiile de specialitate ale Parlamentului.

Demisia sau demiterea, după caz, a unor oameni din Minister (o bună parte consilieri, numiți politic) văd că nu a reușit să îi facă să se simtă obligați să se retragă și din Consiliile de Administrație ale institutelor de cercetare. De exemplu, Cristian Vasilcoiu, fost consilier al fostului Ministru al Muncii, O. Vasilescu, la Institutul Național Pentru Textile și Pielărie și în trecut, la Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Mecatronică și Tehnica Măsurării. Ion Gibescu, director de cabinet al fostului Ministru, la Institutul Național de Cercetare pentru Tehnologii Izotopice și Moleculare. Am rezolvat eu lucrurile."

 

 

 

Acest articol reprezintă o opinie.
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri