Cristina Neagu: E o șansă unică! Nu te poți gândi că mai ai timp!
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Cristina Neagu. foto: CSM Bucuresti @CSMBOfficial - FB
Cristina Neagu. foto: CSM Bucuresti @CSMBOfficial - FB
Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă a României, a acordat site-ului oficial al Federației Române de Handbal un interviu în care a subliniat șansa unică a naționalei feminine de handbal de a se califica la Olimpiada de la Tokyo.

Turneul preolimpic de calificare la Tokyo 2020 va avea loc în perioada 19-21 martie. România se va duela pentru biletele la Jocurile Olimpice de la Tokyo cu Norvegia, Muntenegru și Thailanda.

Cristina Neagu spune în interviul publicat de frh.ro că dorința de a ajunge la Tokyo este atât de mare, încât fetele vor depăși orice obstacol.

„Este o șansă unică și fiecare trebuie să trăiască clipa, nu te poți gândi că mai ai timp, că acum ai 24-25 de ani. Există varianta ca această șansă să nu mai vină niciodată în viață, așa că trebuie să trăim momentul, să dăm ce avem mai bun în acele zile în Muntenegru și să mergem la Tokyo. Presiunea există pe umerii mei, îmi doresc mult să ne calificăm la JO”, a spus Cristina Neagu.

„Știm cum joacă Norvegia și Muntenegru, de obicei echipele au un sistem pe care se bazează și schimbă puține lucruri mai ales înaintea unor meciuri atât de importante. Nu credem că jocul cu Norvegia este pierdut dinainte, în sport nu se știe niciodată ce se poate întâmpla... Noi încercăm să obținem victorii în fiecare zi la acel turneu preolimpic. Calificarea la Tokyo ar șterge tot ce am îndurat în ultimul an și jumătate, accidentări, dureri, perioade grele, totul!”, a mai adăugat Neagu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel