CSM Bucureşti - Esbjerg. FINAL DRAMATIC. S-a întâmplat în ULTIMA SECUNDĂ
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Cristina Neagu. foto: CSM Bucuresti @CSMBOfficial - FB
Cristina Neagu. foto: CSM Bucuresti @CSMBOfficial - FB
CSM Bucureşti a disputat un meci, în Grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin, contra echipei daneze Team Esbjerg.

CSM Bucureşti a învins în deplasare echipa daneză Team Esbjerg, cu scorul de 30-29 (17-15), duminică, La Esbjerg, în Grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin. 

CSMB a smuls victoria, a doua în tot atâtea partide susţinute în competiţie, printr-un gol marcat în ultima secundă de Cristina Neagu. Primele zece minute ale partidei au fost echilibrate (6-6), după care tigroaicele s-au desprins la 16-10 (24). Danezele au recuperat din ecart în finalul reprizei, astfel că la pauză, CSM Bucureşti conducea cu 17-15.

Esbjerg a restabilit egalitatea în debutul reprizei secunde, 18-18 (36), iar apoi a condus o singură dată, cu 22-21 (46), în rest gazdele au fost echipa în cursă de urmărire, chiar dacă formaţia bucureşteană nu a avut un avans mai mare de un gol pe tabelă.

Cristina Neagu a fost din nou cea mai bună jucătoare a CSM-ului, cu 10 goluri

Finalul, cu mai multă atenţie şi o doză de şansă, a înclinat balanţa în folosul echipei antrenate de Adrian Vasile. Cristina Neagu a fost din nou cea mai bună jucătoare a CSM-ului, cu 10 goluri. Au mai înscris Siraba Dembele Pavlovic 5 goluri, Crina Pintea 4, Elizabeth Omoregie 4, Barbara Lazovic 3, Carmen Martin 2, Gabriela Perianu 1, Laura Moisă 1.

Pentru Esbjerg au punctat Sonja Frey 7 goluri, Sanna Charlotte Solberg 6, Mette Tranborg 5, Vilde Mortensen Ingstad 4, Kristine Breistoel 3, Marit Malm Frafjord 1, Marit Roesberg Jacobsen 1, Anette Jensen 1, Kaja Kamp Nielsen 1. A arbitrat olandezii Ruud şi Paul Geraets, iar delegat EHF a fost danezul Jan Kampman.

Tot duminică, în Grupa A, Metz Handball a dispus de SG BBM Bietigheim cu 36-27. Sâmbătă, Rostov pe Don a remizat acasă cu RK Krim Mercator Ljubljana, 23-23. Partida Vipers Kristiansand - FTC-Rail Cargo Hungaria a fost amânată din cauza unor cazuri de coronavirus în echipa maghiară.

CSM Bucureşti, singura formaţie cu 4 puncte în clasamentul grupei, va juca următorul meci pe teren propriu cu Rostov pe Don, în data de 27 septembrie, pe teren propriu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel