CSM Volei Alba Blaj, în grupă cu Conegliano şi Nantes VB, în Liga Campionilor
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp

CSM Volei Alba Blaj va evolua în Grupa D a Ligii Campionilor la volei feminin, alături de formaţia italiană Imoco Volley Conegliano şi echipa franceză Nantes HB, în urma tragerii la sorţi efectuate vineri la Sofia, potrivit paginii de Facebook a clubului ardelean.

Alături de campioana Italiei şi vicecampioana Europei, Imoco Volley Conegliano, şi de vicecampioana Franţei, Nantes VB, campioana României va avea ca adversară în Grupa D şi o echipă venită din calificări, campioana Ungariei, Vasas Budapesta, sau campioana Albaniei, Partizani Tirana. Vasas s-a impus cu 3-0 în prima manşă, jucată pe teren propriu.

Volei Alba Blaj va debuta în noul sezon de Liga Campionilor în Franţa, la Nantes, pe 19-21 noiembrie, după care va întâlni, la Târgu Mureş, echipa italiană Imoco Volley Conegliano (26-28 noiembrie). Până la finalul anului, campioana României va mai juca în deplasare, la Budapesta sau la Tirana (17-19 decemnbrie), iar primul meci din 2020 se va disputa în Italia, pe terenul vicecampioanei Europei (21-23 ianuarie). Ultimele două partide sunt programate la Sibiu, unde Volei Alba Blaj va primi vizitele vicecampioanei Franţei (4-6 februarie) şi a echipei venite din calificări (18 februarie).
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel