„Apropo de post, țin minte că am avut o discuție la un parastas. Era coana preoteasă, care, de câte ori mă întâlnea, mă întreba cum să facă să slăbească. Mi s-a părut atât de ciudat că mă întreba bând suc dintr-o sticlă. De față cu mine bea suc și mă întreba cum să slăbească. Și i-am spus: Draga mea, astăzi îți spun secretul! Vei slăbi mâncând trei covrigi pe zi, asta am făcut și eu în postul Crăciunului. A fost atât de șocată, încât replica i-a fost atât de simpatică... De care covrigi?!”, a povestit Mihaela Bilic, joi, în platoul Antena 3.
Ulterior, Mircea Badea a spus: „Apropo de asta, o fază foarte simpatică. Se duce Teo Trandafir, la un moment dat, la doctor și zice: Mă doare umărul aici, rău de tot când respir. Nu mai respira.”
Recomandări pentru masa de Paști
În cadrul emisiunii de la Antena 3, Mihaela Bilic a recomandat ca masa de Paşti să fie cu mai multă culoare şi prospeţime şi foarte important, pentru a înlătura indigestia sau tot ceea ce înseamnă disconfort abdominal, să nu fie consumate alimente amestecate. „Să nu fie prezente sarmalele și salata de boeuf. Acestea sunt preparate tipice pentru masa de Crăciun. La masa de Paști avem ou fiert cu verdețuri și crudități, să umplem masa de culoare și de prospețime, adică ridichi, salată, castraveți tot ce este colorat. (...) Avem drobul care este un preparat extrem de dietetic și de sănătos. Organele sunt fierte, acolo avem depozitul de fier al oricărui animal. Drobul este un element antianemic și îmi pare rău că nu putem găsi drob și în alte perioade a anului în afară de Paște, pentru că este un aliment extrem de sănătos. Este omologul pateului de ficat pe care îl întinzi pe pâine.
(...) Dacă vorbim de friptură, este miel, este o pulpa băgată la cuptor. Puțină lume știe că și peștele afumat și peștele fript și carnea care este băgată la cuptor sau pusă la grătar, în momentul în care se încălzește, grăsimea se topește și părăsește fibrele. Niciodată grăsimea nu va pătrunde printre fibrele cărnii. (...) Încercați să procesați cât mai puțin mâncarea, încercați să gătiți din ingrediente simple și cu tehnici simple", a recomandat medicul nutriționist Mihaela Bilic.
VEZI ȘI: Mircea Badea și bancul pe care i l-a spus, în direct, celebrei nutriționiste Mihaela Bilic
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Plata pensiilor pentru luna mai. Daniel Baciu, șeful Casei de Pensii, precizări importante pentru pensionarii români
- Efectele prafului saharian asupra sănătății. Beatrice Mahler: Cine trebuie să aibă grijă să nu iasă din casă
- Horoscop 24 aprilie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care-și pierde controlul. Va fi foarte greu să-ți revii!
- 5 pași pentru un somn mai bun conform oamenilor de știință
- Ce se întâmplă cu pensiile românilor. Răsturnare de situație de la Poșta Română
- Pască pufoasă fără aluat
- Bacterie de origine fecală găsită în 2 milioane de sticle de apă ”de fițe”
- Ce nu știai despre praful din Sahara. „Călătoria“ de mii de kilometri datorită căreia se dezvoltă pădurea amazoniană
- Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu, autoarea unor gafe intolerabile, mută în fața presei. Tace mâlc
- Sephora, gafă majoră. Compania își cere scuze după ce a jignit victimele Fenomenului Pitești / foto în articol
- Cum te autosabotezi fiind negativist. Psiholog: „Aoleu, dacă pățesc ceva? Nu o să fii niciodată fericit!”
- Cozi la spălătorii din cauza prafului saharian. E vreun pericol sau e doar un moft?
- E salvarea dependenților! „Am un comportament pe care vreau să-l elimin, nu pot, așa că optez la această metodă”