Cum arată fiica lui Codin Maticiuc și cât de mult seamănă. Mesaj emoționant: "Simt că mă sfârșesc efectiv"
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Codin Maticiuc
Codin Maticiuc
Codin Maticiuc a publicat un mesaj emoționant, alături de o fotografie cu fiica lui. Iată cât de mare s-a făcut și cât de atașat este de ea. 

"Călcâiul meu.  Am fost invincibil. Am fost și nu am știut. Adeseori mi-a fost teamă. De adversar, de greutăți, de viață în general. Nu trebuia să-mi fie. Eram invincibil sau chiar dacă pierdeam o luptă nu puteam pierde întregul război. Și dacă prin absurd îl pierdeam și pe acela mă umfla râsul căci eram nemuritor.
Acum însă nimic nu mai e la fel căci pe 04 aprilie anul trecut mi-am descoperit propriul călcâi a lui Ahile. Se numește Smaranda și de câte ori plânge noaptea sau face febră sau îi ies nu știu ce pete pe pielea-i perfectă eu simt ca ma sfârșesc efectiv", a scris Codin Maticiuc pe pagina de Facebook.

"Nu mă așteptam la asta"

"Nu mă așteptam la asta. Fetița nu a venit și cu o forță în plus, o motivație sa muncesc în plus, sa realizez lucruri. Eram destul de motivat și înainte. Nu mi-a dat o forță în plus, doar o slăbiciune. Când nu se simte bine sunt nervos, abătut, îngrijorat. Trec de la o stare la alta ca o femeie pe ciclu, mănânc compulsiv, fumez mai mult și sufăr ca un câine. NU AVEAI CE SĂ-MI FACI ÎNAINTE CA SA MĂ DĂRÂMI AȘA. Efectiv nu aveai ce. Iată-mă însă acum victimă sigură în fața unei răceli cât de mici. Iată-mă cum ma foiesc nervos când pe ea o supără dințisorii, cum îmi sare inima din piept când aud doar că nu e în apele ei.

Vreau in continuare sa cuceresc Troia și mă rog la Dumnezeu să nu mă lovească în călcâi căci altceva nu ma poate opri vreodată. Amin", a continuat actorul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel