Cum arată și cât de MARE s-a făcut Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu. UIMITOR! "Am această PROBLEMĂ cu el"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Mihaela Rădulescu
Mihaela Rădulescu
Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu, a devenit un bărbat adevărat, iar mama lui este foarte mândră de el. Iată cum arată și cât de mult a crescut. 

Ayan Schwartzenberg, fiul Mihaelei Rădulescu nu mai este un copil și s-a transformat într-un adevarat bărbat de care mama lui este extrem de mândră. Băiatul a implinit 16 ani și urmează cursurile unui liceu din Monte Carlo, Monaco, iar după terminarea liceului are planuri mari. Acesta vrea sa meargă la o Universitate renumită, printre opțiunile lui făcând parte Harvard, Yale sau Stanford.

La inceputul acestui an, Ayan a fost reprezentantul Republicii Franceze la un program al Universității Yale, acolo unde a suținut o dezbatere despre cât de problematice sunt substanțele interzise în rândul tinerilor. Mândră de fiul ei, Mihaela Rădulescu a postat o mulțime de fotografii cu băiatul. 

Ce probleme are Mihaela Rădulescu cu Ayan

Cu toate acestea, deși este un copil dedicat, vedeta a declarat într-un interviu că are o problemă uriașă cu el și pe care nu și-o poate explica. Mihaela Rădulescu a declarat că este supărată pe Ayan, pentru că refuză să vorbească în limba română cu ea. 

„Am această problemă cu el, eu vorbesc românește cu el, ca și toată familia mea. Dar, pentru că trăiește de opt ani în altă țară, unde se vorbește franceză și engleză, omul nu mai vrea să vorbească decât franceză și engleză”, a declarat atunci Mihaela Rădulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel