Ponta: Cum beneficiază PNL de pe urma stării de alertă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Victor Ponta demască strategia PNL pentru alegerile de anul acesta și motivul pentru care se menține starea de alertă în țara noastră. 

Victor Ponta a vorbit în direct la România TV despre prelungirea stării de alertă şi cum beneficiază PNL de aceasta. 

”Toată puterea e la PNL, îi mai deranjează doamna Renate Weber, o s-o umfle și pe ea. Și judecătorii de la CCR îi mai deranjează, dar numai uneori. În rest mai mișcă cineva în fața lor? Normal că PNL are informațiile înaintea Guvernului. Pe vremea lui Ceaușescu era mai bine, nu erau așa proști. Toată lumea întreabă de ce ne țin închiși doar pe noi și în alte tari nu? În perioada asta nu trebuie să facă licitații, e săptămâna și tunul la Ministerul Sănătății. În al doilea rând se țin de putere, nu se mai face nicio moțiune, nimic. Avem alegeri pe 27 septembrie, asta vrea PNL. Orban a zis că în campania asta nu mai facem campanie, facem online. (...) Au ajuns 99% dintre oamenii de afaceri din țara asta să zică că nu au nevoie de măsurile Guvernului ca să-i ajute, mai bine să nu mai ia nici o măsură. Să plece cei din Guvern trei luni undeva, să nu mai ia nici o decizie că să-i ajute, că i-au ajutat până i-au îngropat”, a declarat Victor Ponta.

Cum ar trebui combătută pandemia?



"Eu îl ascult pe Rafila, mi se pare cel mai echilibrat. Dânsul spune că trebuie un număr constant de teste, trebuie să le faci când trebuie, trebuie să explici și ce e cu asimptomaticii. Oamenii nu vor să-și facă teste, că să nu îl bage cu toată familia.

Domnul Rafila a zis că ei au recomandat altceva. De ce să mă ții în spital pe banii statului două săptămâni? Că să ne batem joc de bani și ca să speriem lumea”, a mai declarat Victor Ponta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel