Cum preferi friptura? În sânge sau bine făcută? Vezi cât timp trebuie să o prepari
Pui carnea pe grătar, dar nu știi cât timp să o lași la prăjit pentru a fi perfectă pentru gustul tău?
Dacă te-ai întrebat vreodată cât trebuie să ții friptura pe grătar pentru a ieși așa cum ți-o dorești, iată răspunsul dat de specialiștii în bucătărie.
Se recomandă maximum șapte minute, pe fiecare parte, pentru carnea ”bine făcută” și minimum două minute, pe fiecare parte, pentru friptura ”rare”, mai ”în sânge”, cum se spune.
Voi cum preferați să fie friptura?
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Ascultă articolul în limba română Listen to the article in English Écoutez l'article en français Playlist audio - ascultă toate știrile
- Marte în Berbec, din 30 aprilie. Ce aduce în viețile noastre. Patru zodii sunt primele afectate
- Doi mari actori români au scris istorie împreună, dar s-au urât în viața reală. De ce nu și-au vorbit timp de 32 de ani
- Lovitură de teatru la CCR: documente ANAF, declarate neconstituționale în procesele penale
- Probleme pentru doi concurenți, la Te cunosc de undeva: "M-am trezit cu genunchiul umflat"
- "Să aprindem grătarele". Ce spune Mihaela Bilic despre mici, cel mai popular aliment printre români
- DNA, primele acuzații oficiale după perchezițiile la Complexul Energetic Oltenia (CEO). Cine este directorul reținut. Acuzațiile procurorilor
- Dispare obiceiul de a consuma vin? Ce afectează vânzarea popularei băuturi
- 10 lucruri pe care nu le știai despre primarul USR Dominic Fritz
- Selly, explicații în scandalul cu Radu Alexandru - "piticigratis", Iorga, Adrian Elicopter de Luptă și acuzațiile de viol / video
- BANCUL ZILEI: Lucruri dificil de realizat