Cum s-a transformat Ana Măria Brânză, campioana olimpică la scrimă, în emblematica Ioana D’Arc!
Data publicării:
Autor: Dana Popa
WhatsApp
Ana Măria Brânză, campioană olimpică la scrim ă , a fost transformată de stilistul vedetelor, Adrian Perjovschi, în emblematica luptătoare din Evul Mediu, Ioana D’Arc. 

Declarată cea mai bună spadasină din lume pe parcursul a 3 sezoane (2007- 2008, 2008–2009, și 2012–13), Ana Maria a acceptat provocarea hairstylist-ului Adrian Perjovschi și s-a lăsat pe mâna specialiștilor într-o transformare spectaculoasă însă nu a renunțat la sabie nici de data aceasta, fiind transformată în Ioana D’arc.

„Stiam câte ceva despre proiectul Transformări radicale by Jovsky Studio încă dinainte să fiu invitată. Urmărisem pe social media toate transformările din cadrul proiectului și tot ce puteam spune de fiecare dată era "Wow"! Așadar, nu mi-a luat prea mult timp până să mă hotărăsc că vreau să fiu parte din povestea aceasta. Împreună cu echipa, după lungi dezbateri, am ales un personaj reprezentativ, Ioana d'Arc. Practic, nu aveam de ce să am emoții, ci doar să mă las pe mâna specialiștilor care știau foarte clar ce au de făcut pentru ca eu să intru în pielea Ioanei d'Arc.” – a declarat încântată Ana-Maria Brânză.

(oar_w460)

Adrian Perjovschi împreună cu echipa de transformări din cadrul proiectului au provocat-o pe Ana Maria la o dublă-transformare. „A fost o mare onoare pentru mine să lucrez cu Ana-Maria și m-am bucurat că a primit cu brațele deschise provocarea noastră de transformare radicală. Înainte de asta, i-am propus și o schimbare de look așa că am ajuns să petrecem aproape o zi întreagă împreună. Pentru schimbarea de look am mers pe un baleyage discret și pe o tunsoare fresh. Cât despre personajul ales, Ioana D’Arc, ne-am consultat cu toții și am decis împreună că o luptătoare cum este Ana-Maria Brânză nu se poate transforma decât într-o luptătoare…cu sabia-n mână, evident!” – a mărturisit hairstylistul Adrian Perjovschi.

(oar_w460)

„Am avut ceva emoții, recunosc, dar văzându-i pe toți atât de pasionați și dedicați muncii lor, nu avea ce să nu meargă bine, iar rezultatul final m-a întinerit vizibil așa cum am fost complimentată ulterior. Nefiind obișnuită să port make-up, mi-a fost relativ greu să mă recunosc la final și încă am în minte întrebarea "Ce reacție ar avea adversarele mele dacă aș urca pe planșa de competiție așa?!” Să petrec 6 ore într-un salon este un lucru neobișnuit pentru mine, dar a fost o zi pe cinste, m-am bucurat de fiecare minut, de experiență și de oamenii pe care i-am cunoscut. O echipă frumoasă, plină de energie și creativitate! Le mulțumesc tuturor!„  – a completat Ana-Măria Brânză.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel