Cum se simte Michael Schumacher. Un personaj CHEIE l-a vizitat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Preşedintele FIA, Jeant Todt, l-a vizitat pe Michael Schumacher și a dezvăluit noi detalii despre starea de sănătate a campionului de Formula 1, aflat în convalescenţă de peste şase ani şi jumătate.

'L-am văzut pe Michael săptămâna trecută. Se luptă. Sper ca lumea să-l poată vedea din nou. Pentru asta lucrează împreună el şi familia lui', a declarat Jean Todt, potrivit dailymail.co.uk.

Schumacher, care a împlinit 51 de ani pe 3 ianuarie, a fost deja supus unui tratament medical anul trecut la Paris de chirurgul specializat în chirurgie coronariană Philippe Menasche care, potrivit mass-media, s-a ocupat de o nouă operație.

La peste şase ani de la accidentul de schi pe care l-a suferit în Alpii francezi se cunosc foarte puţine lucruri despre starea de sănătate a lui Schumacher. De atunci, acesta a suferit două intervenții chirurgicale în Franța.

În 2014 a fost externat dintr-un spital din Elveția și urmează diferite tratamente de recuperare, acasă. În declaraţiile publicate de Contro Copertina, neurochirurgul italian Nicola Acciari a spus că Schumacher suferă de atrofie musculară şi osteoporoză din cauza imposibilităţii activităţii fizice.

Michael Schumacher s-a trezit din comă la şase luni după accident. Germanul este cel mai titrat pilot din Formula 1. Din 1991, de când a început să concureze, a câștigat șapte titluri de campion mondial (1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel