Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

Stiri
 
23 aug 2019 / 21:04
Cumpănașu: Am aflat un lucru teribil. Cu ea trebuia să plece Alexandra
Alexandru Cumpănașu a povestit că a aflat cu cine trebuia să meargă cu Alexandra, în ziua fatidică, cu ocazia.
Alexandru Cumpănașu

Alexandru Cumpănașu a relatat că a mers la vărul său, tatăl Alexandrei, și a aflat un lucru incredibil. În ziua fatidică, Alexandra trebuia să plece cu o vecină, dar aceasta din urmă nu s-a trezit.

”#112vreausatraiesc. Am fost din nou in vizita la varul meu si am aflat un lucru teribil: O prietena buna a Alexandrei trebuia sa plece cu aceasta in aceeasi dimineata cu ANIMALUL de Dinca. Sansa acestui copil care sta la cateva case departare a fost ca nu s-a trezit. Sa ii dea Dumnezeu intelepciunea de a invata din aceasta experienta si de a-si pretui viata la adevarata valoare. Este INFIORATOR”, a fost mesajul lui Alexandru Cumpănașu.

”Dragi prieteni, MOR CU EI DE GAT: AFLU DIN RAPORTUL Ministerului Sanatatii ca DIICOT a cerut expertiza pentru alte probe legate de Alexandra pe data de 8 august!!! Au primit raspuns pe 12 de la INML. Despre ce? Care este rezultatul? DRACU STIE. Ne-au spus toate balivernele pana acum dar acest "amanunt" l-au omis. Acesta este deja regimul procurorilor din timpul lui Ceausescu! #OROMANIEFARACLANURI”, a mai scris Alexandru Cumpănașu.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri