Curtea de Apel Oradea, amenințată de COVID-19! Toți angajații vor fi testați
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un angajat al  Curții de Apel Oradea a fost depistat pozitiv la coronavirus.

DSP Bihor ar fi stabilit vineri, 31 august, că unul dintre angajații Curții de Apel Oradea este infectat cu coronavirus, informează bihon.ro. Ulterior, alți doi angajați au fost trimiși în autoizolare la domiciliu, după ce s-a stabilit că aceștia au intrat în contact direct cu persoana bolnavă. Întreg personalul Curții aflat la serviciu în această perioadă, va fi testat.

„A fost anunțată Direcția pentru Sănătate Publică, iar în urma anchetei epidemiologice efectuate a fost stabilită calitatea de contact direct pentru doi angajați din cadrul Curții de Apel cu privire la care s-a dispus izolarea la domiciliu. Au fost dispuse măsuri administrative în vederea dezinfectării tuturor spațiilor destinate personalului, precum și a celor destinate accesului publicului pentru eliminarea oricărui risc de transmitere a virusului”, a declarat Adrian Haș, expert în comunicare în cadrul Curții de Apel Oradea, pentru presa locală.

Luni,3 august,  persoanelor programate pentru studierea unor dosare la Arhiva instanţei, inclusiv avocaţilor, nu li s-a mai permis accesul, informează presa locală. Documentele se pot depune la Curte doar online, prin poştă, ori pe fax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel