03 dec 2020 / 18:11
Cuvintele pe care să nu le cauţi niciodată pe Google
Chiar dacă informațiile găsite pe Google sunt utile și te pot scoate din încurcături, există și situații în care Google îți poate aduce probleme.

Care sunt acestea, află mai jos:

Boli de piele

 

Te întrebi ce sunt acele bubițe mici care ți-au apărut pe piele? Dacă primul instinct e să cauți pe Google, oprește-te. Nu te va ajuta decât să afli niște informații ce te vor panica, dar și să vezi numeroase imagini dezgustătoare. Fă-ți o programare la medicul dermatolog, iar problema ta va fi rezolvată, potrivit Reader’s Digest.

Simptome

 

Dacă în ultimele zile te-ai simțit rău și vrei să afli ce se întâmplă cu tine soluția nu este să intri pe Google și să cauți ce boli pot indica simptomele pe care le ai. Te vei panica și, în plus, vei ajunge să te simți și mai rău. Dă dovadă de responsabilitate și fă-ți programare la un medic, scrie digi-world.tv

Lucruri ilegale

 

Dacă ești curios să afli cum poate fi construită o bombă ori cum să prepari amfetamină, nu începe să cauți pe Google. Există servicii speciale care contorizează astfel de căutări, iar IP-ul tău va apărea în baza lor de date. Evită să dai de necazuri doar din curiozitate.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri