Dan Barna și-a depus candidatura la BEC: Schimbarea trebuie făcută azi, acum!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Dan Barna, foto DCNews
Dan Barna, foto DCNews
Liderul USR, Dan Barna, şi-a depus oficial candidatura la alegerile prezidenţiale şi a anunţat că alegerile anticipate sunt singura soluţie pentru a scoate ţara din impas. 

"România are nevoie de o schimbare şi lucrul ăsta a fost foarte clar prin rezultatul alegerilor europarlamentare. Urmează prezidenţialele, localele şi parlamentare, astfel încât România să aibă un Guvern care să ne ducă spre Europa, să ne însănătoşească. Timp de 30 de ani ne-am obişnuit să acceptăm puţin de la clasa politică. Este momentul să avem obiective importante şi să ne ţinem de ele. Este momentul în care putem începe să însănătoşim România. Este nevoie de viziune şi hotărâre. Nu ne mai putem învârti în jurul cozii, este nevoie de alegeri anticipate într-un timp cât mai scurt, pentru a ne întoarce la popor şi pentru a avea o legitimitate parlamentară care să ne asigure că putem face reformele necesare", a declarat Dan Barna în faţa sediului BEC. 

Atac la Viorica Dăncilă: Să ne explice unde e creşterea economică

"O întreb pe doamna Dăncilă unde este acea creştere economică de care vorbeşte încontinuu, pentru că românii nu o simt. Unde se risipeşte bunăstarea? Nu ne mai putem baza pe vechea clasă politică, şi-a bătut joc de dezvoltarea economiei de fiecare dată când am avut creştere economică. Nu ne mai permitem să ridicăm din umeri când jumătate din tineri pleacă din ţară când avem creştere economică. Schimbarea trebuie făcută azi, acum, nu peste cinci ani, nu peste zece ani", a mai spus Dan Barna. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel