Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
12 dec 2019 / 17:21
Dan Tudorache: Am fost foarte supărat pe Marcel Ciolacu. Eu eram de acord
Dan Tudorache a făcut o precizare după ce Marcel Ciolacu a declarat că PSD vrea dublarea alocațiilor copiilor.
Dan Tudorache FOTO AGERPRES

„Solicităm dublarea alocațiilor. Ei spun că e atac la pensii. Chiar își bat joc de oameni?! Să știți că am fost foarte supărat pe Marcel Ciolacu. Eu eram de acord cu triplarea. Am și vorbit cu Marcel Ciolacu și i-am zis: e puțin dublarea, triplarea era foarte bună", a spus Dan Tudorache, joi după-amiază, în cadrul unei ediții speciale la Antena 3.

În acest context, amintim că Marcel Ciolacu a declarat că PSD vrea dublarea alocațiilor copiilor și va amenda legea bugetului, la fel cum a făcut PNL anul trecut. „Deja am hotărât să venim cu o lege pentru dublarea alocațiilor copiilor. Anul trecut, același lucru l-a făcut și PNL și nu cred că au ceva împotriva ca PSD să vină anul acesta cu aceleași amendamente", a spus Ciolacu.

Parlamentul a votat, în februarie, în plen reunit, un amendament al PNL la bugetul de stat care prevede majorarea alocației copiilor, cu vârsta cuprinsă între 2 și 18 ani, de la 84 de lei la 150 de lei.

Guvernul anterior a adoptat o ordonanță de urgență care stabilește ca alocația de stat să fie de 300 lei pentru copii în vârstă de până la 2 ani sau de până la 3 ani în cazul copilului cu handicap, 150 lei pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 2 și 18 ani și 300 lei pentru copiii cu vârsta întreb 3 și 18 ani în cazul copilului cu handicap.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri