Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
17 noi 2019 / 20:06
Dăncilă, DEZBATERE cu Chirieac. Întrebarea SERII!
Viorica Dăncilă, aflată în platou cu Bogdan Chirieac, la Antena 3, a adresat întrebarea pe care i-ar fi adresat-o lui Klaus Iohannis. 

”Îl avem pe dl Bogdan Chirieac, nu e Klaus Iohannis, dar, presupunând că ar fi Klaus Iohannis, ce l-ați întreba?” a întrebat-o Răzvan Dumitrescu pe Viorica Dăncilă, la Antena 3. 

”Îi adresam dl Iohannis următoarea întrebare: ”Ce ați făcut în 5 ani de mandat?”. Acum l-aș întreba: ”De ce nu ați făcut nimic în cei cinci ani de mandat, cum ați acceptat să fiți plătit de români fără să faceți nimic pentru această țară, pentru români?””, a spus Viorica Dăncilă, la Antena 3. 

Analistul politic Bogdan Chirieac i-a adresat o întrebare pentru istorie: ”Eu aș întrebat-o ceva pentru istorie. Dl Iohannis, președintele României, v-a acceptat în funcția de premier. Ați fost propunerea majorității parlamentare. Ați avut o întrevedere cu dl Iohannis? V-a sfătuit ceva, v-a împărtășit ceva? E ceva pentru istorie, pentru că sunteți dușmanul de moarte, asta în condiția în care exact domnia sa v-a acceptat în funcția de prim-ministru”. 

Viorica Dăncilă a răspuns că a avut o discuție înainte de a fi numită premier în care i-a vorbit despre activitatea sa în calitate de europarlamentar și ce-și propune în calitate de prim-ministru. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri