Dăncilă, la Sibiu, așteptată de protestatari. A lămurit situația: NU așa a fost
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă
Câțiva protestatari au așteptat-o, sâmbătă, pe Viorica Dăncilă, la Sibiu. După ce s-a zis că premierul a intrat în sala de ședințe prin alt loc, evitând manifestanții, Viorica Dăncilă a lămurit situația sâmbătă seară.

„Înainte de a încheia conferința de presă, vreau să mai fac o precizare. Am văzut că a ieșit în spațiul public că am intrat pe o intrare laterală, că mi-a fost teamă, că au fost 20 de persoane care au protestat la această locație. Nu. Am intrat pe intrarea principală. În partea laterală au stat cei care au manifestat”, a explicat, sâmbătă seară, Viorica Dăncilă.

„Să știți că am avut dorință de dialog. I-am întrebat dacă vor ceva, dacă vor să vorbească, dacă vor să solicite ceva. Nu au vrut nimic. (...) Eu știu că aici, la Sibiu, sunt oameni onești, pașnici, care preferă dialogul, oameni pe care îi apreciez foarte mult și cred că astfel de manifestări nu fac bine județului respectiv. În România trebuie să aducem normalitate. O bătălie politică trebuie să fie pe proiecte, pe argumente, dar în același timp trebuie să dăm dovadă de respect, pentru că respectul impune respect. Revin, nu mi-a fost teamă, nu îmi este teamă, nu am să fac niciun pas înapoi pentru că cineva țipă sau pentru că cineva jignește", a declarat premierul.

De asemenea, a declarat, tot la Sibiu, că organizațiile locale ale PSD vor avea câte un target la alegeri, iar dacă acesta nu va fi atins, liderii să își dea demisia. „Acest lucru este un act de normalitate. Atunci când ești ales, îți asumi o responsabilitate și cred că această responsabilitate trebuie să și-o asume fiecare organizație, pentru că nu putem obține victoria pe care ne-o dorim dacă nu vom avea o implicare a tuturor organizațiilor. Fiecare organizație județeană va avea un target, își va asuma acest target, pentru că așa cum președintele partidului, conducerea partidului, își asumă anumite lucruri, această asumare trebuie să meargă până la nivelul fiecărei comunități", a spus Viorica Dăncilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel