Dăncilă, plângere penală. Băsescu: ”Iohannis s-ar compromite!”. Atac devastator la Orban
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
basescu
basescu
Traian Băsescu spune că Iohannis nu va acționa în plângerea penală pe care Orban a făcut-o.

Traian Băsescu a precizat că astfel Iohannis s-ar compromite și l-a atacat dur pe Ludovic Orban.

Băsescu spune că deși nu a fost de acord cu modul în care guvernul a procedat în vederea mutării ambasadei, s-a procedat consituțional, chiar dacă decizia finală îi aparține președintelui. Totodată, Băsescu spune că plângerea va rămâne fără ecou întrucât ”Horodniceanu pare să aibă capul mai mare” decât Kovesi și ”nu cred că se va preda la astfel de jocuri”. 

Băsescu l-a atacat în termeni duri pe Ludovic Orban.

„Văd prostia afișată pe toți pereții politici. Înainte să ăi faci o plângere penală primului ministru, trebuie să te uiți în Constituție, măcar puțin. Nu e ca atunci când Sică Mandolină cântă după ureche”.

„Să nu mai vorbim de faptul că am intrat într-o zonă propagandistică, luând în seamă plângerea făcută slugarnic de președintele PNL deși în mod clar nu poate avea efect. El a vrut să fie slugă pentru Iohannis dacă s-a declarat premier, ca și cum cineva ar avea încredere să îi dea unuia ca Sică Mandolină guvernarea.

El nu poate cere urmărirea penală. Putea să facă cel mult o seziare. Am convingerea ca preș nu va intra într-un asemenea joc (...) S-ar compromite”, a precizat Băsescu la România TV.

Totodată, el a spus că o eventuală suspendare a președintelui Iohannis din partea PSD ar fi o greșeală la fel de mare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel