Dăncilă, Tăriceanu și Ponta, întâlnire
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă (PSD), Călin Popescu-Tăriceanu (ALDE) și Victor Ponta (Pro România) se vor întâlni în cursul zilei de luni, informează Antena 3.

Conform sursei citate, întâlnirea dintre Dăncilă, Tăriceanu și Ponta urmează să aibă loc luni, printre subiectele abordate numărându-se alegerile prezidențiale. 

Mihai Fifor a declarat că marţi va avea loc Comitetul Executiv, precizând că la finalul şedinţei va fi anunţat candidatul PSD la prezidenţiale.

„Pe 23 iulie aflăm candidatul şi pe 3 august avem Congresul. Ne dorim un Congres de lansare a candidatului. Eu văd Congresul ca pe un eveniment politic, punct, de prezentare a candidaturii. Eu mi-aş dori să fie un eveniment de lansare a candidatului, a programului politic. Suntem în calendar. Mai sunt de venit şi săptămâna aceasta. Hai să ne uităm marţi la rezultate. De pe 10 august începem să strângem semnăturile, asta înseamnă că trebuie să avem candidatul, pentru că mai sunt practic 100 de zile până la alegeri", a afirmat Mihai Fifor, recent, la TVR 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel