Florea-Firea, propunere excludere PSD. De ce a refuzat Liviu Dragnea: Caz unic!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Gabriela Firea
Gabriela Firea
Gabriela Firea a explicat motivul pentru care Liviu Dragnea a refuzat să o excludă din PSD, la propunerea venită din partea lui Daniel Florea.

"A vrut să joace generozitatea politică, la acel moment, sau nu era convins că va obţine vot categoric în Comitetul Executiv. Nu va convoca CEx, decât atunci când va avea voturile necesare îndepărtării Gabrielei Firea, din păcate. Nu mă amuză, dar este chiar hilar unde a ajuns PSD: să nu mai suporte actualul preşedinte nicio replică, proiect din partea niciunui coleg. Este un caz unic, repet. Niciun preşedinte PSD nu i-a înlăturat cu atât brutalitate şi nu i-a torpilat pe cei care au avut curajul să spună anumite lucruri. Este o premieră", a declarat Gabriela Firea.

În septembrie, primarul Sectorului 5, Daniel Florea, a cerut la finalul ședinței Comitetului Executiv al PSD, excluderea primarului Capitalei, Gabriela Firea, din formațiune, după ce aceasta, împreună cu vicepremierul Paul Stănescu și Adrian Țuțuianu, au cerut într-o scrisoare demisia lui Liviu Dragnea de la șefia PSD, a precizat primarul Capitalei, la finalul ședinței CEx al PSD.

Gabriela Firea a mai declarat că această propunere nu s-a supus la vot, întrucât șeful PSD, Liviu Dragnea, și premierul Viorica Dăncilă au considerat că „nu e necesar si oportun".

Citește și: Firea, excludere PSD: Tragi-comedie la CEx. Previzibil!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel