Daniel Florea - Marian Petrache, colaborare pentru proiectul Laser Valley: Obiectiv strategic
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Măgurele
Măgurele
Daniel Florea, primarul Sectorului 5, a anunţat colaborarea cu Marian Petrache, preşedintele CJ Ilfov, pentru proiectul "Laser Valley" - gândit pentru cei care vor lucra în programul laserului de la Măgurele. 

"Laserul de la Măgurele e un obiectiv strategic, iar pentru ca specialiştii de acolo să lucreze în cele mai bune condiţii, trebuie să aibă la dispoziţie facilităţi. Oraşul Măgurele are vreo 9.000 de locuitori şi nu are cum să găzduiască 22.000 de specialişti plus familiile lor. Acolo am imaginat ‚Laser Valley’, este un proiect foarte mare. Pentru el am obţinut un memorandum de Guvern şi un grup de lucru condus de primul-ministru, din care să facă parte şi preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov şi primarul general, şi miniştrii Cercetării, Dezvoltării, Sănătăţii şi Apărării. Trebuia să ne punem de acord cu un proiect care era imaginat la o scară mai mică cu cei de la Consiliul Judeţean Ilfov pentru că trebuie neapărat o colaborare.

Marian Petrache (n.r. - preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov) e un om cu deschidere, e un om care a avut imaginaţia necesară la momentul acela, dar cred că nu a avut colaborare pe acest proiect la nivelul Capitalei, dar acum am discutat cu el şi suntem deschişi să facem acest proiect", a declarat Daniel Florea într-un interviu acordat DC News.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel