Daniel Osmanovici a demisionat de la CNAS
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Osmanovici
Osmanovici
Daniel Osmanovici şi-a depus demisia din funcţia de purtător de cuvânt al CNAS, anunţă Antena 3. 

Decizia acestuia vine după ce premierul Viorica Dăncilă a cerut, public, demiterea sa şi a directorului instituţiei, după declaraţiile cel puţin neinspirate ale lui Osmanovici şi modului în care directorul CNAS a gestionat problema cardurilor de sănătate. 

Premierul Viorica Dăncilă a cerut, joi, ministrului Sănătății Sorina Pintea demisia președintelui CNAS Răzvan Teohari Vulcănescu și purtătorului de cuvânt al instituției Daniel Osmanovici în urma declarațiilor făcute de cel din urmă în care a spus că "oamenii mor şi cu un sistem, şi fără un sistem".

Ce a declarat Osmanovici 

Miercuri, purtătorul de cuvânt al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), Daniel Osmanovici, a declarat despre oamenii care vor muri în timpul blocajului sistemului informatic al cardurilor de sănătate: "Cred că puteţi fi de acord cu mine că nu există pe lumea asta niciun sistem perfect. Mă refer în lume la orice sistem (...) Nu aș vrea să mă duc în această zonă apocaliptică, pentru că oamenii mor şi cu un sistem, şi fără un sistem, nu vreau să sun cinic, dar nu e o chestiune pe care să o pun că acum, dacă a picat sistemul, se întâmplă cele mai mari nenorociri de pe planeta Pământ fix în România".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel