Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
13 oct 2019 / 14:39
Daniel Zamfir, nou atac la Florin Cîţu: #senatorul hîncu
Daniel Zamfir a lansat o nouă critică voalată la adresa lui Florin Cîţu, după ce acesta a făcut mai multe declaraţii controversate legate de ce ar trebui să facă liberalii pentru a echilibra economia. 
Daniel Zamfir FOTO AGERPRES

"Ca să știți ce ne așteaptă de la viitorul ministru de finanțe...#senatoruhincu", a scris Daniel Zamfir pe Facebook. 

În ultima perioadă, liberalul Florin Cîţu a lansat mai multe ipoteze controversate cu privire la modificările pe care ar trebui să le aducă PNL în economie şi în aparatul bugetar, după ce vor prelua guvernarea. 

De unde vine #senatorulhincu 

 

Daniel Zamfir l-a ironizat într-o altă postare pe senatorul liberal Florin Cîțu. Liderul ALDE l-a comparat pe membrul PNL cu seismologul Vergil Hâncu pentru că anunță cutremure în economie care nu se produc.

"În urmă cu ceva ani, apărea pe la OTV , un bezmetic, "mare specialist și vizionar" care în fiecare săptămână zicea că o să vina marele cutremur. Uite-l și pe "senatorul Hincu" care ne zice de vreo doi ani, in fiecare săptămână, că nu mai sunt bani de pensii. Nici prin gând nu i trecea d-lui Hincu, că va avea un demn urmaș in Parlamentul României...", a scris Daniel Zamfir pe pagina de Facebook.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri